Bli skolevenn

skolevenn
Støtt opp om prosjektet

Gi din støtte

Som skolevenn bidrar du eller din bedrift med en viktig økonomisk støtte til å få prosjektet ut til skolene i hele landet.

Private som støtter vil motta vårt omfattende informasjonshefte om ME og Skole. Videre får du hvert halvår tilsendt en statusoppdatering om skoleprosjektet og annen relevant informasjon.

Bedrifter som støtter vil kunne bli markedsført med logo som ny skolevenn på vår facebook side samt i forelesninger og på vår nettside.

Skolevenn privat

Kr 250,- pr år

Ved å tegne deg som privat skolevenn vil du få tilsendt vårt omfattende informasjonshefte om ME og Skole: «Tilpasset undervisning for ME-syke».

Videre får du hvert halvår tilsendt (pr epost) en statusoppdatering om skoleprosjektet og annen relevant informasjon. Men det viktigste av alt: du støtter en svært viktig sak!

Bruk vår gavekonto og gi 250,-. Konto 32905929290

Benytt deg av Vipps. Send til 108597

Fyll inn skjema i forbindelse for registrering slik at vi kan sende deg statusoppdateringer om skoleprosjektet og varsel vedrørende fornying av "vennskapet":

>Les mer om personvern og hvordan vi behandler din kontaktinformasjon her

Postnummer og sted

E-postadresse

Telefon

Hvert år vil vi sende ut et varsel om fornying av «vennskapet», men det er selvfølgelig opp til den enkelte om dette ønskes.

Skolevenn bedrift 1
Skolevenn bedrift 2
Gi støtte uten å bli Skolevenn